TV-pakke udbydere

YouSee Canal Digital TDC HomeTrio Telia Waoo Fullrate Stofa Viasat

TV signaler

Kabel tv Parabol tv Digitalt tv

Artikler

TV pakker med TV3 TV pakker med TV2 TV pakker med erotik TV pakker med Canal9 Licens TV pakker Danmark Licens og TV pakker TV pakker med internet TV pakker begreber og betydning TV pakker med børnekanaler TV pakker med sport

TV Kanaler

TV3 Discovery Channel TV2 DR1 DR2 TLC Kanal4 Kanal5 Fullrate TV pakker
YouSee TV pakke

YouSee TV pakker

Den danske TV-udbyder som har allerflest kunder er den meget anerkendte udbyder, YouSee. YouSee havde i 2017 ca. 1.3 mio kunder i Danmark. De har i mange år haft et enormt tag på det danske marked og har senest også overtaget alt TV som tidligere også er blevet udbudt af TDC. I dag har en stor del danskere valgt at benytte YouSee's grundpakke, som er den populæreste TV-pakke fra udbyderen som i dag tilbyder 4 forskellige løsninger til tv-elskere. YouSee tilbyder også andre produkter til tv'et hjemme i stuen. F.eks. kan man få YouSee Play som streaming, hvor alverdens gode film ligger tilgængeligt. Du kan via oversigten og viderstilling se YouSee's tv kanaler.

YouSee pakker priser 2018 - få en billig TV Pakke fra YouSee

YouSee har et bredt udvalg af services heriblandt tv-pakker. YouSee er absolut den største distributør indenfor deres område i Danmark og dækker næsten 50 % af den danske befolknings tv-løsninger. YouSee beskæftiger sig med TV og radio samt bredbånd og IP-telefoni. Du har derfor mulighed for at få flere løsninger hos dem. TV-pakker fra YouSee er dog deres kerneområde da deres tv pakker er blandt de mest benyttede.
Hos YouSee kan du vælge imellem 4 forskellige tv-pakker:
YouSee grundpakken 26 tv-kanaler
YouSee grundpakken 26 tv-kanaler + 10 point
YouSee grundpakken 26 tv-kanaler + 20 point
YouSee grundpakken 26 tv-kanaler + 36 point
Dertil kan vælges flere forskellige tilvalgskanaler hvis man ønsker det, så uanset hvad du ønsker kan du altid til- og fravælge tv kanaler så tv-pakken passer perfekt til dig.
Med disse tv-pakker er man godt dækket ind med diverse tv-kanaler. Med alle tv-pakker betaler du et månedligt beløb som er sammensat i henhold til antal tv-kanaler.

TV pakker fra YouSee

Yousee TV pakke
Grundpakke
tv pakke
26TV kanaler 2.432,- kr.Mindstepris 289,- kr.Pr. md.
Se pakke
Yousee TV pakke
Grundpakke
tv pakke
26 + 10 pointTV kanaler 2.612,- kr.Mindstepris 469,- kr.Pr. md.
Se pakke
Yousee TV pakke
Grundpakke
tv pakke
26 + 20 pointTV kanaler 2.662,- kr.Mindstepris 519,- kr.Pr. md.
Se pakke
Yousee TV pakke
Grundpakke
tv pakke
26 + 36 pointTV kanaler 2.712,- kr.Mindstepris 569,- kr.Pr. md.
Se pakke

Point med YouSee

Info verørende point fra YouSee. Opdateret 31 maj. 2018. YouSee's point giver i skrivene stund mulighed for at tilvælge en ektra tv-kanal som "koster" 1 point, mens en streaing tjeneste "koster" 3-6 point.

Fantastiske fordele ved at vælge en TV-pakke fra YouSee

Grundpakken - 25 tv-kanaler
DR1 og TV2 er nogle af de standard tv-kanaler som du får sammen med YouSee grundpakken. TV-pakken indeholder nogle af de populæreste tv-kanaler og er med til at give dig de grundlæggende tv-kanaler. Blandt andre tv-kanaler kan nævnes at du også kan se TV3 og Kanal4.
Grundpakken - 25 tv-kanaler + 10 point
DR1 og TV2 er naturligvis også inkluderet i mellempakken ligesom i grundpakken. Med mellempakken får man 10 ekstra valgfrie tv-kanaler med oveni pakken. Grundpakken med 10 tilvalg er til dig som ønsker specielle og lidt ekstra kanaler i din pakke uden at betale for meget for kanaler man ikke vil se.
Grundpakken - 25 tv-kanaler + 20 point
Grundpakken + 20 valgfrie er til den store familie der ønsker sig mere end blot en TV-pakke. Her ved man at der ikke skal gås på kompromis med noget i huset og alle skal have glæde af pakken. Denne tv-pakke giver familien et bredt udvalg af de populæreste danske og udenlandske tv-kanaler.
Grundpakken - 25 tv-kanaler + 36 point
Er man super TV-elsker og vil man gerne have fuldt hus hvad angår gode TV-kanaler? Så er det bestemt værd at tilvælge den største tv-løsning fra YouSee. Hvorfor skal man også spare på underholdningen nu, hvor man er i gang. Denne TV-løsning er en af de største på det danske marked og det hele levere direkte igennem tv-kable netværket og giver fast, hurtig forbindelse.

De fremlagte tv-kanaler er som standard uden bredbånd, men dette er naturligvis en løsning som kan tilkobles sit abonnement. Her kan man få mange forskellige og hurtige hastigheder. Vi har skrevet mere omkring bredbånd længere ned på siden.

Ekstra kanaler med YouSee.

YouSee er meget kunde- og service orienteret. Derfor tilbyder YouSee som din kommende kanaludbyder, mulighed for tilføjelser af Ekstra kanaler til din valgte tv-pakke (valgfrie tilvalgs kanaler). Du kan også inkludere flere TV udbydere i dine overvejelser som f.eks. Canal Digital eller TDC HomeTrio. Derved har du større mulighed for at få præcist de tv-kanaler du måtte ønske dig i dit hjem. Så om du enten vælger Grundpakken, Grundpakke+10, grundpakke+20 eller grundpakke+36, får du et hav af gode tv-kanaler i din pakke eller som personligt tilvalg. Skulle Du blive træt af dine valgte ekstrakanaler har du også mulighed for at skifte rundt i dine tilføjede tv-kanaler en gang om måneden, derved er løsningen rigtig fleksibel for dig. Ved at tilføje ekstra kanaler til din tv-pakke skal du på nuværende tidspunkt mindst vælge 4 ekstra kanaler. Du kan fra linket i bunden af denne side se de mulige tilvalgskanaler der findes hos YouSee.

YouSee Plus

Har du allerede tv fra YouSee kan du med fordel tilføje YouSee Plus på din nuværende tv-pakke uanset om du har installeret grund- mellem eller fuldpakke. Med en YouSee Plus boks tilsluttet dit TV og internet får du adgang til super attraktive og spændende muligheder. Med YouSee Plus kan du hjemme fra sofaen leje film fra YouSee Cinema. Du får adgang til 100 populære film som du kan se om og om igen så meget som du har tid til - dette er naturligvis uden yderligere afregning. Hvis du samtidig skulle blive forhindret eller ikke få tid til at se en given udsendelse færdig kan du spole eller starte udsendelsen forfra. Ydermere kan du også optage en udsendelse mens du ser en anden - alt dette foregår direkte fra din sofa og din fjernbetjening. Det kaldes for TV on demand.

Hvem er YouSee?

YouSee er dansk og startede i 1963 - Jysk Telefon selskab ændrede navn til det danske teleselskab kaldet Tele Danmark (TDC) hvorefter det danske Kabel TV blev døbt YouSee. YouSee er i dag en af danmarks størse udbydere af TV-pakker. YouSee's største aktiv er tv-pakke løsninger idet at flere end 1 million danskere har valgt en af YouSees tv-pakker.

Derfor anbefaler vi tv-pakker fra YouSee.

Andre produkter hos YouSee

YouSee tilbyder naturligvis også mange andre produkter andet end TV-pakker. Du kan blandt andet få bredbånd, telefoni, mobiltelefoni, mobilt-bredbånd og YouSee Play. Alt sammen kan du via deres hjemmeside eller længere nede på denne side her, læse meget mere om. Det kan ofte betale sig at samle flere forskellige abonnementer indenfor samme udbyder. Her kan være penge, at spare og man slipper for flere forskellige regninger hos forskellige udbydere. Om denne løsning vil kunne betale sig for den enkelte forbruger er lidt svært, at sige, for der findes mange forskellige abonnementer til hvert produkt og der er ligeledes forskel på, hvilke behov hvert enkelt menneske har.

YouSee Bredbånd:

Med YouSees bredbånd kan du komme på internettet i en fart. Du kan vælge imellem hastigheder på 8, 15, 20, 30 eller 50 Mbit. Du kommer på internettet ved at tilslutte det tilsendte modem som kan installeres indenfor få minutter. Man tilslutter modemet på samme måde som man tilslutter sit tv. Dette sker via kabel-netværket og går altså direkte via antanne-stikket i væggen. Så har man ikke allerede antenne-stik og nedgravet kabel i jorden, så kan man måske ikke modtage produkter fra YouSee's kabel ordning. Du kan også vælge at få mobilt bredbånd som sikrer dig internet når du er på farten. Du indsætter et bredbånds USB modem som skal sættes i din computers USB port.

Bredbåndet fra YouSee løber igennem kabel-tv netværket præcis som det gør med din TV-Signal. Du skal derfor forvente at have en ekstra fordeler på din kabel-stikdåse i væggen så der er plads til 2 stik, til både dit tv og til dit modem, som begge to skal bruge det samme signal for, at kunne køre. Dette er en let installation og YouSee vil hellere end gerne hjælpe og rådgive omkring hvordan dette gøres. Man skal også være velkomne til at kontakte os på denne side for yderligere spørgsmål.

YouSee TV og telefoni

Du kan vælge at få telefoni med sammen med din TV-pakke. Du kan både få IP-telefoni og mobiltelefoni og YouSee har inden for de seneste par år ået en god kundegruppe af tilfredse brugere af deres mobiltelefoni-produkter. De har god dækning der stortset dækker alle kroge af Danmark. Herudover er der priser fantastiske og meget konkurrence-dugtige overfor andre udbydere, hvor priserne ofte ligger i den højere ende. YouSee kan blandt andet tillægges en fantastisk kundeservide som ydermere gør oplvelsen som kunde endnu bedre, hvis man har spørgsmål til sine produkter akut eller løbende.

YouSee har baggrund fra TDC og YouSee startede som værendende et telefoni selskab i Danmark, og det er derfor noget de har styr på. I dag er der mange husstande som vælger ikke at tegne fastnet telefoniløsning, men i stedet kun vælger at tegne mobil-abonnement. Dette er i dag ofte så billigt og i forvejen noget som alle bruger at det er oplagt, hvis man gerne vil spare lidt.

YouSee Play

YouSee Play er ikke mindre end et fantastisk produkt. YouSee Play er en stremaing-tjeneste, hvor du har mulighed for at leje de nyeste film direkte på dit smart-tv. Du kan også vælge at tegne et abonnement hos YouSee, hvor du herefter får fri adgang til en lang række gode film, som kan ses inkluderet i dit abonnement. Du kan også streame film, hvor du lejer en film i en given periode. Her er der et kæmpe udvalg og priserne, de er til at betale.

Hvis man ikke er kunde hos YouSee er der faktisk også mulighed for at benytte sig at streaming-tjenesten. Alle har nemlig ret til at tilgå denne tjeneste via app eller smart-tv. Du kan tegne abonnement eller blot vælge at være lejer af film, det er op til dig selv.