TV-pakke udbydere

YouSee Canal Digital TDC HomeTrio Telia Waoo Fullrate Stofa Viasat

TV signaler

Kabel tv Parabol tv Digitalt tv

Artikler

TV pakker med TV3 TV pakker med TV2 TV pakker med erotik TV pakker med Canal9 Licens TV pakker Danmark Licens og TV pakker TV pakker med internet TV pakker begreber og betydning TV pakker med børnekanaler TV pakker med sport

TV Kanaler

TV3 Discovery Channel TV2 DR1 DR2 TLC Kanal4 Kanal5 Fullrate TV pakker
Viasat TV pakke

Tv pakker fra Viasat

Med en TV-pakke fra Viasat får du et bredt kanaludvalg direkte hjem i din dagligstue. Med Viasats 2 billige TV-pakker er du godt på vej til maksimal underholdning.

Bonus tv-pakken

Med Bonus tv-pakken får du de bedste danske kanaler. TV pakken er til dig som ikke har det helt store tv-behov, men mere ønsker at følge de danske kanaler og udsendelser. Med Bonus pakken får du blandt andet TV3, TV3, TV3Puls, DR1, DR2, TV2 og regional tv.

Stor Danmarks tv-pakken

Med Viasats store Danmarks tv-pakke får du en tv-pakke med underholdning til hele familien. Film, store mængder af sport, nyheder og børne tv. Den store Danmarks pakke er med andre ord tv-pakken til hele familien med dig der har behov for lidt ekstra kanaler - du får her over 50 af dem.

Hvorfor vælge Viasats tv-pakker?

Med Viasat får du et bredt kanaludvalg og være sikker på at få en skræddersyet oplevelser som passer til hele familien, via parabol, kabel og bredbånd. Viasat har mange forskellige digitale kanaler giver dig som kunde mulighed for at sammensætte lige præcis den Tv-pakke der passer til lige netop dit og din families behov. Viasats 2 tv-pakker giver dig i alt 32 muligheder for at kombinere netop lige den pakke der opfylder dine ønsker. Viasats Tv-pakker giver dig adgang til nogle af Danmarks største og mest sete tv-kanaler. Endvidere tilbyder Viasat også en lang række kanaler i HD-kvalitet som sikre den bedste billedkvalitet direkte hjem i din stue. Du vil som kunde hos Viasat kunne få fornøjelsen af kanaler som TV3, TV3+, TV2, TV2 ZULU, CNN, BBC og mange flere. Ydermere vil du som kunde hos Viasat også kunne se TV2 efter årsskiftet. Som kunde hos Viasat vil du få muligheden for at vælge imellem et stort udvalg af spændende kanaler, men for at give dig som kunde det ultimative valg giver Viasat dig alle kanaler i 3 måneder for 0 kr, således du som kunde kan skræddersy den helt rette tv-pakke.

Hvem er Viasat?

Viasat A/S har i deres 20 års eksistens lagt vægt på at give deres kunder en spændende og sjov underholdning direkte hjem i dagligstuen, med underholdning fra både ind- og udland.
Viasat tv pakke