TV-pakke udbydere

YouSee Canal Digital TDC HomeTrio Telia Waoo Fullrate Stofa Viasat

TV signaler

Kabel tv Parabol tv Digitalt tv

Artikler

TV pakker med TV3 TV pakker med TV2 TV pakker med erotik TV pakker med Canal9 Licens TV pakker Danmark Licens og TV pakker TV pakker med internet TV pakker begreber og betydning TV pakker med børnekanaler TV pakker med sport

TV Kanaler

TV3 Discovery Channel TV2 DR1 DR2 TLC Kanal4 Kanal5 Fullrate TV pakker
Fullrate TV pakke

Tv pakker med Fullrate

Fullrate er en af Danmarks mest simple og enkelte udbydere. Med Fullrates billige tv-pakke får du ingen skjulte gebyrer eller afgifter. Med Fullrate får du en simpel kanal pakke som indeholder det mest nødvendige når du skal se tv. Du får de populæreste kanaler i et bredt udvalg af genre.

Lej film med Fullrate

Du kan side afslappet hjemme i stuen og leje film direkte fra din fjernbetjening, nemt, enkelt og hurtigt. Med mere end 1.000 film at vælge imellem er du godt på vej til en hyggelig filmaften. Du bestemmer når der skal ses film og kan pause, stoppe, spole eller se filmen forfra, det er helt op til dig.

Hvorfor skal du vælge Fullrate?

Fullrate har siden 2006 haft lavpris løsninger på internet-forbindelser og tv-pakker mv. Uden at gå på kompromis med kvaliteten. Over 100.000 kunder er det blevet til i løbet af årende og Fullrate er derfor en anerkendt og attraktiv udbyder. Det kan sagtens betale sig at vælge Fullrate som din kommende tv-udbyder da du kan spare mange penge. Du kan se meget mere omkring din besparelse ved at vælge Fullrate frem for andre tv-udbydere, dog kan det variere efter dit ønskede behov for kanaler og funktioner. Følg linket nederst på denne side for at gå direkte til Fullrates hjemmeside, her kan du læse meget mere omkring de specifikke tv-pakke løsninger, samt prissammenligne med andre tv-udbydere på markedet, for at du finder den bedste pris og løsning perfekt for dig.

Det får du med Fullrates tv-pakke

22 kanaler inkl. TV2 efter nytår 2012.
en enkelt simpel tv-pakke
Nem installation
Lej film direkte fra din sofa
Ingen skjulte gebyrer eller afgifter
Lån af trådløs router og tv-boks er inkluderet
Højt serviceniveau

Andre Produkter fra Fullrate

Mobilt Bredbånd
ADSL Bredbånd
Telefoni
Fullrate tv pakke