TV-pakke udbydere

YouSee Canal Digital TDC HomeTrio Telia Waoo Fullrate Stofa Viasat

TV signaler

Kabel tv Parabol tv Digitalt tv

Artikler

TV pakker med TV3 TV pakker med TV2 TV pakker med erotik TV pakker med Canal9 Licens TV pakker Danmark Licens og TV pakker TV pakker med internet TV pakker begreber og betydning TV pakker med børnekanaler TV pakker med sport

TV Kanaler

TV3 Discovery Channel TV2 DR1 DR2 TLC Kanal4 Kanal5 Fullrate TV pakker
Canal Digital TV pakke

Canal Digital TV pakker - TV pakke er Testvinder

Med Canal Digital tv-pakker få du unikke oplevelser igennem dit fjernsyn direkte hjemme i stuen, køkkenet eller soveværelset. Canal Digital TV, tilbyder TV via parabol og satellit. Canal Digital har mere end 20 års erfaring med at udbyde digitalt TV af den højeste kvalitet, til de danske forbrugere. Canal Digital blev som virksomhed grundlagt af Telenor Koncernen i 1997. Fokusområdet for Canal Digital er at tilbyde digitalt TV til primært de nordiske lande. Da Canal Digital førhen havde erfaring med at udbyde tv løsninger var det intet problem at komme ud på det danske marked i opstartsfasen. derfor har de skabt et hurtigt og anerkendt Brandt blandt den danske befolkning. Med Canal Digitals mange og attraktive tv-kanaler kan alle danskere se et bredt udvalg af danske, nordiske og udenlandske tv kanaler. Canal Digital har stor fokus på at kunderne er tilfredse og yder naturligvis høj kundeservice. De leverer unikke tv-pakker og løsninger til de danske forbrugere hvor der er fokus på de enkeltes ønsker og behov. Med Canal Digital tv får du mulighed for at vælge flere forskellige tv-pakker hvoraf flere er fleksible og unikke til at du kan sammensætte den helt rette pakke i forbindelse med de tv kanaler du måtte ønske, sådan at du kan se de bedste udsendelser i dit fjernsyn.

TV Kanaler med Canal Digitals tv-Pakker

Med en af Canal Digitals Tv-pakker kan du se de absolut populæreste danske og udenlandske udsendelser og programmer. Canal Digital tv har en meget bred og unik programoversigt som gør det attraktivt at være kunde hos dem. Samtidig har de unikke tv-kanaler som Canal Digital Sport. Alt dette kan fås med en Canal Digital box. Med Canal Digitals kanaler har også et bredt udvalg af HD TV som giver de bedste tv udsendelser ekstra skarphed.

Canal Digital sørger for, at du får den aller bedste underholdning direkte hjem i stuen, i top kvalitet. De mange tv-kanaler du som kunde har mulighed for at få er store og der bliver altså ikke gået på kompromis med udbudet. Canal Digital er blandt de udbydere som har det største udbud af tv-kanaler på hele det danske marked. Derfor er der også mange film entusiaster og tv-interesserede som vælger, at benytte Canal Digital som der foretrukne udbyder når det gælder TV.

TV pakker hos Canal Digital

Canal Digital har med deres 20 års erfaring indenfor digitalt tv sammensat 3. af de bedste tv-pakker i Danmark perfekt til dig som ønsker mange tv kanaler og muligheder inden for tv løsninger. Med deres sammensatte TV pakker er Canal Digital Nordens største udbyder indenfor tv-pakker. Du kan naturligvis altid opgradere til en af deres andre tv-pakker og få endnu mere kvalitets tv.

Local tv pakken

Du får de bedste og populæreste danske tv kanaler sammen med Local tv pakken som er en af Danmarks mindre tv-pakker for dig som nyder at se lidt ekstra udover det sædvanlige. TV2 Er naturligvis også inkluderet i Local tv pakken.

Family tv pakken - Family pakken er kåret til bedste TV pakke i B.T.

Du får de bedste og mest populære tv kanaler til den typiske danske familie. Det vil med andre ord sige du får mange forskellige børnekanaler. Med pakken er der sportskanaler og meget mere end man behøver. Med Family pakken er hele familien dækket godt ind.

Premium tv pakken

Du får Canal Digital tv pakken får du den totale tv oplevelse med Premium tv-pakken med de absolut bedste tv kanaler i digitalt tv og HD TV kvalitet. Samtidig får du alle kanalerne fra CANAL+

Som kunde hos Canal Digital

Canal Digital er en virksomhed i vækst og med et stadigt stort ønske om at udvikle sig. Derfor spiller Canal Digital på nogle helt væsentlige faktorer i forhold til deres nærværende konkurrenter på det danske marked indenfor kommunikation, TV og tv-pakke løsninger. Et af de helt store fokusområder for Canal Digital er kundehåndtering og kundeservice som skal være helt i top, derfor sørger de for at alle deres løsninger som f.eks. valg af tv kanaler og tv-pakker, så brugevenlige som muligt for at du som kunde opnår fuld tilfredshed. Vi anbefaler derfor Canal Digital på grund af deres store og varierede tv-pakker som du frit kan vælge imellem. Samtidig vil Canal Digital være først med det bedste indenfor TV og tv-pakker for at opnå en fuld kundetilfredshed blandt sine kunder - På det danske marked af Canal Digital "first mover" for mange nye tiltag og løsninger i forbindelse med et større og nyere tv marked, så du vil som kunde hos Canal Digital have nye udviklinger og teknologiske tiltag hurtigt.

Tv i flere rum

Da der i de fleste familier er fjernsyn flere steder i huset kan du hos Canal Digital se fjernsyn på dit tv-abonnement i op til fire rum uden at det ændre på prisen.

Tilvalgs tv-pakker fra Canal Digital

Med Canal Digitals TV pakker kan du tilkoble en række af forskellige tilvalgspakker. Hertil kan nævnes Canal Digitals HD tilvalgspakke til Family tv-pakken. De valgte tilvalgskanaler vil i løbet af 24 timer blive aktiveret efter din bestilling.

Canal+ Total

Tilvalgspakken er en stor underholdningspakke som indeholder 11 Canal+ kanaler, heraf er der inkluderet 2 kanaler i HD TV. Med den samlede total pakke vil du ikke gå glib af de bedste udsendelser som serier eller f.eks. sport der sendes direkte.

Canal+ Film

Med denne tilvalgspakke vil du få ekstra meget fornøjelse af film sendt direkte i dit fjernsyn. Filmene ses via 7 filmkanaler hvor der vises film i næsten alle genre. Heraf er Canal+ Film HD også inkluderet så du sikre dig underholdende tv oplevelser direkte i din stue.

Erotisk tilvalgspakke - Hustler Canal Digital

Er du interesseret i erotiske filmkanaler tilbyder Canal Digital den såkaldte Hustler pakke hvor du får erotiske udsendelser med populær stjerne indenfor den erotiske branche. Hustler pakkens udsendelser er i høj kvalitet og frække udsendelser. Hustler pakken er tv-kanalen for alle, som kræver det bedste af det bedste af det erotiske marked.

I det frække hjørne får du mulighed for, at se fulde film i god kvalitet. Er du typen der nyder godt af at se erotiske film og deres sætter du også pris på filmens opbuyggende karakter udover det frække, så er denne tilvalgspakke helt sikkert noget for dig.

Canal+ Sport

Er du interesseret i sport så tilbyder Canal Digital dig de absolut bedste vilkår for at få, de direkte sport oplevelser hjem direkte til dit fjernsyn. Som sportselsker vil Canal+ Sport være den bedste tilvalgspakke. Heraf følger 2 sportskanaler i HD med i pakken.

Canal Digital er testvinder

Canal Digital er testvindere hos blandt andet GEAR, Flatpanels og forbrugerrådets Magasin Tænk. Kåringen er på grundlag af bedste billedkvalitet og tv-pakke. BT har også anmeldt Family tv-pakken som værende den bedste til prisen, med skarpeste billedkvalitet og brede kanaludvalg.