TV-pakke udbydere

YouSee Canal Digital TDC HomeTrio Telia Waoo Fullrate Stofa Viasat

TV signaler

Kabel tv Parabol tv Digitalt tv

Artikler

TV pakker med TV3 TV pakker med TV2 TV pakker med erotik TV pakker med Canal9 Licens TV pakker Danmark Licens og TV pakker TV pakker med internet TV pakker begreber og betydning TV pakker med børnekanaler TV pakker med sport

TV Kanaler

TV3 Discovery Channel TV2 DR1 DR2 TLC Kanal4 Kanal5 Fullrate TV pakker

Streaming via TV

Et meget populært alternativ til de mange TV-pakker bliver i dag i højere grad overgået af billige streaming tjenester, hvor man for langt lavere pris selv kan vælge, hvilke udsendelse man ønsker at se. Herudover er det også muligt at streame nyheder fra f.eks. TV2 via tjenesten TV2 play. Her er udvalget af film ikke det største, men ønsker man at se udsendelser sendt på TV2 og tilhørende søskende-kanaler er dette et fantastisk valg. En streamingtjeneste kan erhverves fra 50-100,- kr. om måneden hvor udvalget er stort og ofte også varierende så der ofte tilknyttes og ombyttes film, så der altid er noget nyt at komme efter. Nogle udbydere tilbyder også leje af film der ikke er inkluderet i abonnementet, hvis man f.eks. har et ønske om at se en nyere film.

Billige streamingtjenester for filmelskere

Hvis man elsker, at se film og være underholdt af den digitale verdens store udvalg kan en streamingtjeneste fra nogle af landets største udbydere være en oplagt mulighed og et godt alternativ til de dyre TV-pakke priser, hvor det er muligt at spare en del penge på det månedlige budget. Har man f.eks. kun behov for at se film, dokumentarer og andet der evt. kan komplimentere den i forvejen licensbestale DR, hvor nyheder kan indhentes, så er man godt dækket ind. Vi har på denne side fremhævet nogle af de fordele der er ved at vælge streaming-tjenester fremfor TV-pakker til trods for at alles behov naturligvis er forskelligt. Der er rig mulighed for at kombinere eller fravælge TV / streaming tjenester og være godt underholdt. Ønsker du at se et udvalg over TV-pakker. Så klik her og sammenlign priserne.

ViaPlay streaming abonnement

Ønsker du et billigt og godt streaming abonnement, så er ViaPlay et fantastisk valg, hvor du udover udsendelser sendt fra TV3's kanaler og søskende kanaler, har et stort råderum over gode og populære film. Har man børn vil ViaPlay også være et fantastisk valg idét udvalget af børnefilm, både danske såvel som udenlanske er stort. Her findes naturligvis noget for enhver alder og der er selvfølgelig mulighed for at få danske undertekster såvel som dansk tale på de fleste film til den yngre genneration.