TV-pakke udbydere

YouSee Canal Digital TDC HomeTrio Telia Waoo Fullrate Stofa Viasat

TV signaler

Kabel tv Parabol tv Digitalt tv

Artikler

TV pakker med TV3 TV pakker med TV2 TV pakker med erotik TV pakker med Canal9 Licens TV pakker Danmark Licens og TV pakker TV pakker med internet TV pakker begreber og betydning TV pakker med børnekanaler TV pakker med sport

TV Kanaler

TV3 Discovery Channel TV2 DR1 DR2 TLC Kanal4 Kanal5 Fullrate TV pakker

TV Pakker Danmark

I Danmark findes en række forskellige udbydere af tv pakker, som du kan se sammenligningen af, nederst på denne side. Dertil bør du omhyggeligt overveje hvilken tv pakke du måtte ønske. Der kan tages stilling til hvilke tv kanaler og udsendelser man mest vil se. Prisen er naturligvis også en afgørende faktor som spiller ind når der skal vælges TV pakke. Hvis du blot kan nøjes med DR's tv kanaler, så kræver det faktisk ikke en TV pakke, men blot en antenne og tv med indbygget digital modtager eller en digital MPEG-4-modtagerboks. TV2 blev efter nytår 2012 til betalingskanal hvilket bevirker at du skal have en TV pakke for at modtage tv kanalen.

TV pakker i bolig- og antenneforeninger

I de danske bolig- og grundejerforeninger er der i nogle tilfælde lavet tv aftale på forhånd for hele bebyggelsen. Hvis du flytter ind i en ejendom i en boligforening med tilhørende tv aftale for hele bebyggelsen omfatter den aftale med tv-udbyderen også dig, som ikke kan opsiges. Heller ikke selvom aftalen er indgået før du flyttede ind.

Kan alle i Danmark få en TV Pakke?

Det korte svar er ja. Dog kan du ikke selv vælge hvilket tv signal du måtte ønske da det ofte afhænger af det geografiske område du bor i. Tjek den valgte tv operatør for flere oplysninger. Du skal undersøge om du kan se tv via Kabel tv, parabol tv, antenne eller bredbånd/fibernet. Det kan også være, at du ikke må benytte parabolopsætning i den ejendom du bor i, eller at der ikke er lagt kabel- eller fibernet, der hvor du er bosat. Det kan betale sig at undersøge tingende grundigt igennem for at finde den bedste og sikker Danmarks billigste tv-pakke.