TV-pakke udbydere

YouSee Canal Digital TDC HomeTrio Telia Waoo Fullrate Stofa Viasat

TV signaler

Kabel tv Parabol tv Digitalt tv

Artikler

TV pakker med TV3 TV pakker med TV2 TV pakker med erotik TV pakker med Canal9 Licens TV pakker Danmark Licens og TV pakker TV pakker med internet TV pakker begreber og betydning TV pakker med børnekanaler TV pakker med sport

TV Kanaler

TV3 Discovery Channel TV2 DR1 DR2 TLC Kanal4 Kanal5 Fullrate TV pakker

Hvorfor skal man vælge parabol tv?

Det kan være svært at vælge hvilket signal man bør vælge. En parabol synes ofte at være upraktisk og ikke særlig pæn. Så hvorfor bør du egentlig vælge at modtage parabol tv? Du bør vælge en parabol tv løsning hvis du ikke har mulighed for at modtage kabel-tv, men ønsker flere kanaler en du kan via antenne - eller hvis du har ekstraordinære ønsker som ikke kan leveres med kabel tv.

Med parabol tv får du stor valgfrihed

Med en parabol kan du se hundredvis af forskellige tv kanaler hvis du abonnerer på betalings tv. Du kan vælge alle det tv kanaler som du gerne vil se uden at du er afhængig af fælles løsninger. Hvis du har mulighed for at modtage kabel tv får højst sandsynligt mest for pengene der, end ved at modtage parabol tv.

Gratis tv kanaler

Med parabol tv får du en masse tv kanaler ganske gratis. Der findes en del tv kanaler som sendes frit på satellit uden afregning. De typiske kanaler er tyske, men bor du vest i Danmark kan du også se nogle andre tv kanaler fra England som f.eks. BBC.

Her kan du modtage parabol tv

Canal Digital tv pakker
Viasat tv pakker

Ulemper ved parabol tv

Ved parabol tv kan der være et par ulemper som ikke nødvendigvis kommer til at påvirke synderligt meget, men det er naturligvis værd at tage med i sine overvejelser inden man vælger hvilken tv løsning man ønsker. Ved at have en parabol er den naturligvis sårbar overfor vind og vejr. Det kan f.eks. være at du skal fjerne sne fra parabolen hvis det har sneet meget. Med parabolmodtageren, kan der kun ses en enkel tv kanal ad gangen. Ønskes der at ses flere kanaler i andre rum skal man købe hver sin parabolmodtager boks til hvert fjernsyn.